ŞANLIURFA / HALFETİ - Adil Bucak Ortaokulu

Ara

Okulumuzda düzenlenen kariyer günleri etkinliği sebebiyle  Halfeti İlçe Jandarma Komutanlığına matematik öğretmenimiz Halil AKINCI tarafından davet götürüldü. Davetimiz sonucu 04.12.2023 tarihinde okulumuza gelen Ast. Tuğba Komutanımız önce Jandarma mesleği hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra sınıfta 8. sınıf öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Öğrencilerimizle yaptıkları söyleşiler ve verdikleri mesleki eğitim için Halfeti İlçe Jandarma Komutanlığına çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda düzenlenen kariyer günleri etkinliği sebebiyle  Halfeti İtfaiye Amirliğine matematik öğretmenimiz Halil AKINCI tarafından davet götürüldü. Davetimiz sonucu 11.12.2023 tarihinde okulumuza gelen itfaiye amirliği ekibi önce sınıfta 8. sınıf öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Daha sonrasında itfaiye ekibince tüm öğrencilerimizin katılımıyla yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Hem öğrencilerimizle yaptıkları söyleşiler hem de öğrencilerimizin çok fazla ilgisini çeken ve takdirini toplayan yangın söndürme tatbikatı için Halfeti İtfaiye Amirliği Ekibine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda düzenlenen kariyer günleri etkinliği sebebiyle  Halfeti Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Emine KORKMAZ ve ekibine matematik öğretmenimiz Halil AKINCI tarafından davet götürüldü. Davetimiz sonucu 23.11.2023 tarihinde okulumuza gelen Dr. Heban BERİTAN, Fzt. Esvet DEMİR, Dyt. Leyla UZUNER ve Psg. Merve AKTAŞ önce sağlık eğitimi hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra sınıfta 8. sınıf öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Öğrencilerimizle yaptıkları söyleşiler ve verdikleri mesleki eğitim için Halfeti Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Emine KORKMAZ ve ekibindeki diğer doktorlarımıza çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğrenci temsilciliği seçimi 21 Nisan 2022 Perşembe günü yapıldı. 22 Nisan 2022 tarihinde bir günlüğüne okul yöneticiliğini temsil etmek için 8 aday yarıştı. Yapılan seçimde okulumuz 8/A sınıfından Efe Karakurt 51 oy alrak okul müdürülüğünü; 8/B sınıfından Ceren Arslan 30 oy larak müdür yadımcılığını temsil etmeye hak kazandı.

Nis

31 Mart 2022 Perşembe günü Adil Bucak Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile kermes ve bahar şenliği etkinlikleri düzenlendi. Geleneksel halk oyunları ve yarışmaların sergilendiği etkinliğe mahalle sakinlerinin yanı sıra eğitim camiası, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, daire amirleri ve çeşitli meslek gruplarından çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Armağan TOPGAÇ, konuşmasında pandemi süreci nedeniyle son iki yılda böylesi etkinliklerin okullarda yapılamadığı, 23 Nisan Egemenlik ve çocuk Bayramı'nın da Ramazan ayına denk gelmesi münasebeti ile böyle bir etkinlik düzenlediklerini dile getirip tüm misafirlere teşekkür etti.