ŞANLIURFA / HALFETİ - Adil Bucak Ortaokulu

Şbt

Halfeti Halk Sağlığı Merkezinden gelen bir ekip tarafından okulumuzun bütün kademelerindeki öğrencilerine ''Kuduz'' hakkında bilgilendirme yapıldı. Hastalığın hangi yollarla yayıldığı ve yayılmaması için hangi önlemlerin alınabileceğinden bahsedildi. Ardından öğrencilerin merak ettikleri sorular yanıtlandı. Yaptıkları bilgilendirmeler için Halfeti Halk Sağlığı Merkezi'ne teşekkür ederiz.

Şbt

İlçemizde düzenlenen ''Tek Ses İki Hareket Projesi'' kapsamında yapılan yarışmaya okul koromuzla katılım sağladık. Yaptığımız çalışmalar sonucunda yarışmada başarı sağlayarak ilçemizde 2. olduk. Okul korosunda bulunan öğrencilerimize ve emeğini esir gemeyen Müzik Öğretmenimiz Ebru BAKÇA'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Okulların tatil olmasının ardından öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlğının devamlılığını sağlayabilmek amacıyla öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte evlerimizde kitap okumaya devam ediyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen Matematik Öğretmenlerimiz Halil AKINCI ve Kübra TUTAR'a teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda Karne Sevinci Öğrencilerimizle beraber etkinliklerle dolu bir haftayı tamamlayıp birinci dönemin kapanışını güzel bir şekilde yaptık. Hafta boyunca etkinliklere katılan ve sınıflarında birinci olan öğrencilerimizi madalyalarla ödüllendirdik. Öğretmenlerimiz sınıflarında öğrencilerle buluşup birinci dönemin kritiğini yaptıktan sonra öğrencilerimize karnelerini verdiler. Okul Müdürümüz Armağan TOPGAÇ'ın törende birinci dönem kapanış konuşmasının ardından öğrencilerimiz tatil sevincini yaşamaya başladılar.

Şbt

Karne Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzda sınıflar arası turnuvalar düzenlendi.

Şbt

Dönem Sonu Faaliyet Planı dolayısıyla okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Şbt

Dönem Sonu Faaliyet Planı çerçevesinde öğrencilerimizle birlikte patlamış mısır eşliğinde ''Sinema Günü'' etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliğimizde emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda BİGEP kapsamında Matematik Öğretmenimiz Halil AKINCI tarafından başlatılan satranç etkinliğimiz bütün sınıflarımızda uygulanmaya başlandı. Matematik Öğretmenimizin başlattığı etkinlikten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Ock

BİGEP kapsamında İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka oyunları yarışmasında 5/B sınıfı öğrencilerinden Mehmet Fuat OLCAY Küre Oyununda 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, Okul Müdür Yardımcımız Habib ACAR'a kendisine eşlik ettiği için teşekkür ederiz.

Ock

BİGEP kapsamında 28 Aralık Perşembe günü, Okul Müdürümüz Armağan TOPGAÇ, Türkçe Öğretmenimiz Emine DİLEK ve Matematik Öğretmenimiz Halil AKINCI'nın katılımlarıyla okulumuz öğrencilerine yönelik Halfeti İlçe Halk Kütüphanesi'ne gezi düzenlendi.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. yılında okulumuz Sosyal Bilgier Öğretmeni Şanlı ALTAY'ın düzenlediği, Müzik Öğretmeni Ebru BAKÇA'nın okul korosu ile katkıda bulunduğu 29 Ekim programı coşkuyla kutlandı.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında ilçe kaymakamımız Sayın Zikrullah Erdoğan’ın teşrifleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Müslüm YILDIRIM'ın katılımıyla  “Bisiklet Turu ve Doğa Yürüyüşü” etkinliği yapıldı. Akabinde Okul Müdürümüz Sayın Armağan TOPGAÇ'ın düzenlediği kahvaltı etkinliği okulumuzda gerçekleştirildi.

Ock

13.10.2023 tarihinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başında BİGEP kapsamında veli-öğretmen iş birliğini sağlamak, öğrencilerin akademik başarılarının arttırılmasını sağlamak amacıyla okul aile birliği toplantısı gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda BİGEP kapsamında sosyal etkinliklerden aşure etkinliği tüm öğretmen ve öğrenci iş birliği içerisinde DKAB Öğretmenimiz Murat GÖNÜLAL' ın tertip ettiği Matematik Öğretmeni Kübra TUTAR ve Müzik Öğretmenimiz Ebru BAKÇA' nın önderliğinde bütün öğretmenlerimizin katkılarıyla gerçekleştirildi.

Ara

2023-2024 Eğitim öğretim yılının ilk gününde Okul Müdürü Armağan TOPGAÇ açılış konuşmasını yaptıktan sonra okula alışılması açısından yöresel halk oyunları eşliğinde gösteriler düzenlendi.