ŞANLIURFA / HALFETİ - Adil Bucak Ortaokulu

Adil Bucak Ortaokulu

Seldek Mahallesi/ Adil Bucak Ortaokulu/ Halfeti/ Şanlıurfa
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek,eğitimlerini sağlamak,kendileri ve ülkeleri için yararlı bir birey olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Bizler idareciler ve öğretmenler bir bütün olarak saygı ve sevgi çerçevesinde bütün imkansızlıklara rağmen öğrencilerimizin öğrenmeleri bilgili,başarılı,kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri,21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek bireyler yetiştirmektir
8:00 ile 14.55 arası
Ulaşım
Kendi imkanlarımızla sağlanmaktadır, toplu ulaşım araçları bulunmamaktadır. Okulumuzun lojmanı mevcuttur.
Servis Bilgisi
Yeterli sayıda servis talebi olduğunda öğretmenlerimiz kendi aralarında özel servis ayarlamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu Seldek Mahallesi Yeni Halfeti ile Eski Halfeti arasında ilçeye bağlı bir mahalledir. Mahallemiz 500 haneden oluşmaktadır.
Okulumuz Halfeti ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Öğretmenler arasında dart,tenis müsabakaları ile voleybol maçları düzenlenirken öğrenciler arası futbol, basket turnuvaları yapılmakta ve okul sporlarına aktif katılım sağlanmaktadır..
4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI